Ponudba oglaševanja v Šahovskem utripu

 

Spoštovani!

 

ŠAHOVSKI UTRIP, ki ga izdaja Šahovsko društvo Piran, je prvi uradni internetni slovenski šahovski časopis. V razvid medijev je bil vpisan 10. oktobra 2012.

Odločitev, da stopimo na višjo stopnico, z bloga v pravi časopis, je v društvu padla po dolgih osmih letih delovanja spletne strani, saj smo si v tem času pridobili enormno število rednih in občasnih bralcev. Preverjeno vemo, da so naš časopis  'odprli' tudi številni svetovni šahovski asi, med njimi Anatolij Karpov, Gari Kasparov in trenutna številka 1. svetovnega šaha, Magnus Carlsen.

 

Osnovni cilji časopisa so:

- Obveščanje slovenske in mednarodne šahovske javnosti o vseh aktualnih dogodkih.

- Popularizacija in promoviranje šahovske igre med vsemi generacijami šahistov, s poudarkom na mladih.

- Raziskovanje bogate portoroške in slovenske šahovske zgodovine, zbiranje gradiva in objavljanje prispevkov o naših izsledkih.

 

Ponudba

Stran je povsem ljubiteljska, zato smo veseli vsakršne podpore. Podprete nas lahko s (poljubno) donacijo Šahovskemu društvu Piran, na nas pa bi bilo, da bi vaše podjetje v ŠAHOVSKEM UTRIPU oglaševali na najbolj vidnih mestih in v najbolj primernih terminih.

Iz izkušenj vemo, da so lahko zelo učinkoviti oglasi manjših podjetij (trgovine, gostinski lokali, agencije, obrtniki ...) ali pa raznih izdelkov, projektov ali enkratnih akcij v organizaciji (lahko tudi večjih) podjetij /hoteli, banke, zavarovalnice, industrija .../. 

 

* POZOR! Ker žal nismo usposobljeni za izdelovanje oglasov, za objavo pričakujemo vaše logotipe. Lahko pa pripravimo razna tehnično nezahtevna obvestila ipd.

 

Če se boste odločili za donacijo, prilagamo TRR društva, ki je: 10100-0034632584, Banka Koper. V kolikor se odločite za sponzoriranje in ne doniranje, vam bomo račun izstavili takoj po objavi.

Šahovsko društvo Piran, ki ima status društva, ki deluje v javnem interesu športa, ni davčni zavezanec!

 

Za vaše sodelovanje, s katerim podpirate organizirano šahovsko življenje na slovenski obali, se vam iskreno zahvaljujemo.

 

ŠAHOVSKO DRUŠTVO PIRAN

Fazanska 1, Lucija

Kontaktni naslov: Andrej Žnidarčič, Obala 121 6320 Portorož, tel. 068/171-995

e-pošta: andrej.znidarcic@elkatv.si , spletna stran: http://www.drustvo-sahpiran.si

Matična številka: 5130905, Davčna številka: 29955882

Transakcijski račun: 10100-0034632584 (1010-0003-4632-584)

 

 

PREDSEDNIK/ ZASTOPNIK: Marino Flego, lr

 

GLAVNI UREDNIK ŠAHOVSKEGA UTRIPA: Andrej Žnidarčič